Nieuwsarchief

Darten bij de Mosquito's

Geplaatst door Jan Jelierse op

Darten bij de Mosquito's kan iedereen. Het is vrij darten in een onderlinge competittie zonder verplichtingen. Wij darten op vrijdagavond om de 2 weken en dit jaar in de even weken. Wij spelen in de Handbalkantine achter de Sparthal en starten om 20:00 uur. In de maanden juni, juli en augustus darten wij niet.Komt u ook eens langs.

Vrijdagavond competitie is weer gespeeld.

Geplaatst door Jan Jelierse op

Op vrijdag 3 juni is de laatste ronde gespeeld van de cludavond van de Mosquito's.Op deze slotavond waren 9 spelers aanwezig die er een gezellige avond van hebben gemaakt.Eindstand over 2015-2016:1. Nico Pancras2. Jan jelierse3. Ed HendrixDe nieuwe vrijdagavond clubavonden starten weer op 26 augustus.Fijne vankantie allemaal.

Vrijdagavond competitie is weer begonnen.

Geplaatst door Jan Jelierse op

29 augustus zijn wij weer begonnen met de competitie op vrijdagavond. Ook nu gooien wij weer in de Handbalkantine en starten om 20:00 uur.De eerste avond waren wij met 6 man maar het streven is toch om weer ongeveer 10 man te krijgen per vrijdagavond. Het is ook de bedoeling dat wij lekker recreatief darten waarbij de gezelligheid voorop staat.Iedere vrijdagavond in de oneven weken dus.

1e winst voor Mosquito's are back

Geplaatst door Jan Jelierse op

De 1e wedstrijd in het nieuwe seizoen was Mosquito's are back met 7-2 te sterk voor History Returns.Edwin gooide zijn 1e 180er in een officiele wedstrijd.